TOSIAMMATTILAISEN EI TARVITSE TÄRKEILLÄ

NAURU PIDENTÄÄ IKÄÄ!* NÄILLÄ SIVUILLA EIVÄT KRAVATIT KIRISTÄ EIVÄTKÄ KOROT KOPISE. PIDÄ HAUSKAA JA JAA RIEMUA ETEENPÄIN!

*Sananlasku, ts. ilmaus, jota ei ole tieteellisesti todennettu. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

› www.juridia.com
› www.heinonen.com

Tapetilla nyt

26.06.2013

Tähtäimessä Medocin maraton

Varala, Tukholma, Riika ja Kööpenhamina on jo käyty ja nyt on vuorossa Ranska ja Medocin viinimaraton. Jo kohtuullisen perinteiseksi muodostunut Juridian joukkueen vuotuinen osallistuminen maratoniin saa siis taas tänäkin vuonna jatkoa. Juridiasta matkaan lähteen 8 juoksijaa, joista muutama on ensikertalainen. Olemme saaneet houkuteltua mukaamme myös kavereitamme, joten kaikkiaan juoksijoita ryhmässämme on 15, minkä lisäksi matkaan osallistuu kaksi huoltajaa.

Medocin maraton juostaan syyskuun alussa Bordeauxin alueella ja reitti kulkee useiden viinitilojen halki. Muutenkin maraton poikkeaa tavanomaisista juoksuista. Juoksijoista useimmat pukeutuvat vuotuisen teeman mukaisesti. Tänä vuonna teemana on science fiction. Myös tarjoilut matkan varrella poikkeavat normaalista. Veden sekä urheilujuoman lisäksi matkan varrella on tarjolla juoksijoille myös viiniä ja muita alueen herkkuja. Kyseessä onkin iso ja hauska tapahtuma eikä niinkään hampaat irvessä otettava juoksukilpailu. Toki matka on virallisesti mitattu ja kovaakin saa juosta. Tapahtumaan sisältyy myös oheistapahtumia, kuten juoksun jälkeisenä päivänä järjestettävä juoksijoiden yhteinen tutustuminen viinitiloihin ja ruokailu.

Juoksun jälkeen useimmat meistä jäävät vielä muutamiksi päiviksi viettämään loppukesän lomapäiviä alueelle. Ohjelmassa lienee tällöinkin muun muassa tutustumista alueen upeisiin viinitiloihin.

Kuten aikaisempina vuosina, pyrimme myös harjoittelemaan yhdessä. Ensimmäinen yhteislenkki on jo takana ja se osoitti, että porukan  omat harjoitukset ovat sujuneet loistavasti. Tällä menolla kaikki tulevat juoksemaan reitin läpi helposti ja vauhdikkaasti.

Sen verran monta yhteistä juoksua on jo takana, että voin kokemuksella todeta tällaisten reissujen olevan kaikin puolin aivan mahtavia. Harjoitteluun saa uutta puhtia ryhmän "paineesta" ja itse reissut ovat ilman juoksuakin olleet todella mukavia. Porukan yhteishenki kasvaa ja harjoittelun kautta töitäkin jaksaa tehdä kovemmalla sykkeellä. Joka vuosi on myös saatu houkuteltua uusia kuntoilijoita mukaan, joten ensi vuonna tehdään varmasti taas uusi osallistujaennätys.

Ilkka Koivisto
Asianajaja, varatuomari, osakas

uusimmat

Hyvä kotiväki,

27.02.2013

Rivien välissä

Aina on aikaa naurulle!
Piristä päivääsi ja tee omat versiosi valmiista kuvista.
Katso millaisia kuvia muut ovat saaneet aikaan.

Lisää kuvasi galleriaan

Lähettämäsi kuva julkaistaan sellaisenaan galleriassamme. Huomaa myös, että alle kirjoittamasi nimi tulee sellaisenaan näkyviin kuvan yhteyteen.

Huom: Täytä kaikki kohdat.

Kuvien tekijänoikeus säilyy Juridialla. Lue tarkemmat ehdot täältä.